Лијевче и Градишка за СНСД и Крагуља

30.09.2012 Актуелно

Марија Цвјетковић
ВИ СТЕ ИЗАБРАЛИ СНСД
Лијевче поље, Топола и Градишка су знали вриједноти СНСД-а и у свим ранијим годинама давали им своје повјерење. Ми требамо у Градишци скупштинску већину СНСД-а и Николу Крагуља, начелника. Ваше је да бирате и не сумњам да ће то и овај пут бити СНСД и Крагуљ.
Ја знам да ћемо овдје успјети. Увјерена сам у нашу велику побједу.

Никола Крагуљ
ЛИЈЕВЧЕ, ЦЕНТАР РАЗВОЈА ПОЉОПРУВРЕДНЕ ПРОИЗВОДЊЕ
Свједоци сте да вам се ових дана нуде они који су у протеклом периоду овај град завили у црно. Обећавају вам бајке које се причају прије спавања. СНСД зна шта хоће и ми смо способни да стварамо услове за бољи живот. Урадили смо сву неопходну инфраструктуру у Новој Тополи и изједначили услове живота у Лијевче пољу и Тополи исто као и у Градишци.
Морамо обезбиједити сигурну пољопривредну производњу и њену прераду. Агроиндустријска зона овдје у Новој Тополи већ је почела са радом и она ће бити основ развоја пољопривредне производње овдје у Лијевче Пољу а и шире .
Уласком Хрватске у ЕУ, ми као гранична општина приближавамо се ЕУ и на неки начин постајемо дио ње.
Очекујем вашу подршку јер Лијевче поље и Топола су бастион демократије. Ви сте на вријеме схватили шта је СНСД. Иза нас су дјела и нема разлога да нам не вјерујете.

Милорад  Додик
ГРАДИШКУ СМО УРЕДИЛИ
Ово ми је једно од најдражих  мјеста јер сам рођен ту у комшилуку, ту живим и сви знате да сам ја дио вас.
СНСД је Градишку и сва лијевчанска мјеста уредио, то је видљиво ко хоће да види. Ја знам шта је тврди лијевчански хљеб. Ми морамо његовати и чувати вијековни начин лијевчанског живота.
Позивам вас да седмог октобра гласате за СНСД и Николуи Крагуља који је велики човјек.
Будите сигурни да Градишка нема бољег од Николе који има моје велико повјерење.
Заједно смо учинили да Градишку и Републику Српску развијемо и да их учинимо бољим мјестом за живот.
Хвала вам за ово дивно вече, ваша подршка даје ми снагу да чувам и развијам Републику Српску и Лијевче поље. Ви имате СНСД, а он вам обећава љепшу и бољу Градишку.

Архива