Котор Варош: са СНСД-ом кренимо у развој

24.09.2012 Актуелно

Недељко Кнежевић
НАЈАВА УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ СНСД-а
Сјетите се Котор Вароша 2008. године и погледајте га како изгледа данас. То су два различита града, двије потпуно различите општине. Ја вјерујем у вас и желим да највим нашу сигурну побједу седмога октобра. Желимо апсолутну већину СНСД-а у скупштини Котор Вароша и нашег начелника Далибора Вучановића.

Слађана Шубара
ЗА ВАШЕ ПОВЈЕРЕЊЕ УЗВРАЋАМО РАЗВОЈЕМ
Ми смо дио велике снаге која се зове СНСД чији је предсједник Милорад Додик. Са нама је 2008. године кренуо развој Котор Вароша првенствено уз подршку Владе Републике Српске. На ваше повјерење указаано нама, ми одговарамо развојем ове општине.
Позивам вас да овима који вам се сада нуде, а иза себе нису оставили ништа, опростите учињене грешке али да им не дате глас. Ваш глас за СНСД је глас за развој Котор Вароша и свјетлију будућност ваше дјеце.

Далибор Вучановић
ХОЋЕМО УБЈЕДЉИВУ ПОБЈЕДУ
Иза нас су четири године развоја, инвестиција и реализованих пројекта. Котор Варош је у протеклом периоду био највеће градилиште у Републици Српској. Све то смо остварили захваљујући подршци Владе Републике Српске и Милорада Додика. Зато не сумњам у вашу подршку седмога октобра и нашу нову убједљиву побједу.

Александар Џомбић
МИ СМО ГАРАНТ ВАШЕГ ДОГОВОРА ЗА РАЗВОЈ
Будите сгурни да ће Влада Републике Српске подржати све ваше договоре, а на вама је да их заједно, са предсједником Милорадом Додиком само контролишете. Тражимо ваше повјерење и сагласност да наставимо заједно даље. Знам да ћете подржати Далибора Вучановића и ову дивну одборничку листу СНСД-а.

Игор Радојичић
ОТВОРИЛИ СМО КОТОР ВАРОШ
СНСД је отворио Котор Варош увезујући га комуникацијама на све четири стране свијета. Котор Варошу треба СНСД у домаћинској кући. Овдје нам треба чиста и убједљива побједа.  СНСД је најјача политичка странка и најбољи избор.

Никола Шпирић
НЕМА НАЗАД
Седмога октобра је ваш избор сужен и једноставан, а он се зове СНСД и Далибор Вучановић. Ви више не можете назад, морате напријед, а напријед се иде једино са великим СНСД-ом. Желим да најавим нашу велику побједу, а ваш вечерашњи број овдје је потврда да ће она бити управо таква.

Архива