Костајница: Овдје је избор јасан-СНСД и Марко Чолић

22.09.2012 Актуелно

 

Марко Чолић
НАША ПОБЈЕДА ЈЕ СИГУРНА
Наслиједили смо дефицит у буџету од 500.000 КМ и неуређену локалну администрацију као и саму зграду општине. Ухватили смо се посла и данас имамо стабилан буџет који нема дугова, модернизовали локалну управу, урадили шалтер салу, изградили километре водовода и канализације, асфалтирали 10 км путева, што је више него за протеклих 13 година, изградили улице и тротоаре, обновили сеоске домове и много тога још. Мимо буџета од два милиона КМ колико износи, у ову општину је уложено 12 милиона км што је шест наших буџета.
Наша побједа није упитна, у питању је само са којом разликом ће она бити остварена. Костајницу са СНСД-ом чека рад и развој.

Никола Шпирић
КОСТАЈНИЦА МОРА ИЋИ НАПРИЈЕД
Ја знам да ћете ви гласати за СНСД и Чолића јер иза њега стоји велики Милорад Додик. Костајница мора ићи напријед, а напријед може једино са СНСД-ом

Милорад Додик
МИ СМО УСПЈЕЛИ
Костајница је примјер како се иде напријед. Снага произилази из јединства, а ви сте овдје уз СНСД, а ми смо заједно. Овдје је избор јасан-СНСД и Марко Чолић.
Поносни смо што смо вратили достојанство и стабилност Републици Српској.  Данас имамо подршку за развој од велике Русије, Израела, а добро сарађујемо и са ЕУ. Наша политика је стално ојачање Републике Српске и девастирање БиХ.
Само заједно можемо опстати и хоћу да и послије седмог октобра будемо заједно.
Овдје је у Костајници постигнут максимум и зато нема дилеме; за СНСД и Марка Чолића.

Архива