Источно Сарајево: СНСД побјеђује

11.09.2012 Актуелно

 Атр:
Мирослав Вујичић
ДОЛАЗИ СНСД
Ваше вечерашње присуство у оволиком броју је потврда да је вријеме СДС-а у Источном Сарајеву прошлост и да долази вријеме СНСД-а у коме је потребно градити и развијати Источно Сарајево.

Сташа Кошарац
РАЗВИЈАЋЕМО ИСТОЧНО САРАЈЕВО
Од седмог октобра долази нова власт и овдје ће владати нови побједнички СНСД тим. Ми вам вечерас то са радошћу саопштавамо.



Жељко Самарџија
РАДИЋЕМО ЗА ГРАЂАНЕ
Вјерујем у нашу сигурну побједу послије 20 година неодговорне СДС-ове власти. Преузећемо власт у Сарајеву, не ради нас већ ради вас, грађана Источног Сарајева,  због вашег проспертитета и будућности.
СНСД је све што је обећао и извршио и сада је вријеме за корјените промјене. Ови избори морају бити референдунм за промјене и ми тражимо прилику да спасимо овај град.

Љубиша Ћосић
СПРЕМНИ СМО ЗА ПРОМЈЕНЕ
Спремни смо за неопходне промјене за којима вапи Источно Сарајево и обећавам вам мобилну и модерну општинску администрацију која неће смјети да спава већ да ради за грађане.
Енергоинвест и ФАМОС ће бити носиоци развоја Источног Новог Сарајева. Изградићемо стабилну и напредну општину која ће бити мјесто за добар живот Сарајевских Срба.

Небојша Радмановић
ИСТОЧНО САРАЈЕВО ЗАСЛУЖИЛО ВЛАСТ СНСД-а
СНСД је политичка странка која стално полаже рачуне народу и стално је са њим. Република Српска је наша земља и ми је никоме не дамо.
Ви, у Источном Сарајеву сте заслужили СНСД-ову власт и дошло је вријеме да оду они који су све ове године уништавали и уништавају Републику Српску.
Хоћемо да Источно Сарајево развијемо исто као и Бањалуку. Зато, седмог октобра гласајте за СНСД, за Источно Сарајево у којем ћете успјешно живјети.

Никола Шпирић
ИСТОЧНО САРАЈЕВО ЗНА
Источно Сарајево мора седмог октобра рећи да зна да је СНСД најбоље рјешење за његове грађане. СНСД и Милорад Додик су сигурно најбоља понуда и зато вјерујем да ћете је објеручке прихватити.
Битан је сваки глас за СНСД, јер он је снага за одбрану Републике Српске.

Милорад  Додик
ХОЋЕМО ДА ОВО БУДЕ МОЋАН И ЈАК ГРАД
Влада Републике Српске је у Источно Сарајево уложила више од 200 милиона КМ. Та улагања ћемо наставити и у наредном периоду са локалном власти СНСД-а. Ово је некада било Српско Сарајево и мени је жао што се тако не зове  ни данас.
Овдје мора бити мјесто и за Србе из федералног Сарајева који требају да дођу код вас, јер су тамо грађани другога реда.
Ми морамо волити Републику Српску, Србију, и наше Источно Сарајево.
Ја хоћу да Источно Сарајево буде јак град, а свједоци сте да је Федерално Сарајево лоше мјесто за нас хришћане, што је изјавио наш Патријарх Иринеј.
Сваки избори су глобална политичка прича. На сваким изборима СДС минимизира све наше успјехе. Само моћне политичке странке могу сачувати Републику Српску. Пројекат пада моћи СНСД-а је пројекат странаца и ја мислим да сте ви то препознали. Само велике политичке странке носе промјене и могу сачувати и развијати Републику Српску. Ми морамо овдје да се одбранимо од Турске која овдје у Сарајеву покушава да створи од БиХ сателита.
Мене не интересује много ФБиХ, они су за мене иностранство. Такође желим да вам кажем да овдје није било никаквог геноцида и то нећу никада признати, јер не желим нашим грађанима и дјеци да стављам омчу око врата.
Морамо се окупљати, јер ми нисмо никакви босански Срби, ми смо Срби који живимо на овим просторима и ту ћемо и остати. Зато, седмог октобра гласајте за наше одборничке листе и наше кандидате Ћосића и Самарџију.

Архива