Источно Ново Сарајево Саопштење за јавност

21.09.2012 Актуелно

Тим људи, предвођен нашим кандидатом за начелника Љубишом Ћосићем, има развојни програм,има идеју и визију, а што је најважније, има знање, вољу и жељу да од Источног Новог Сарајева направи мјесто из којег неће одлазити људи, као што је то учинило 69 породица у посљедње двије године.

С друге стране, у недостатку визије и искрених намјера, актуелна власт чини све да у овој изборној кампањи на бизаран начин придобије бираче, не либећи се притом да се служи свим врстама манипулација, које се могу препознати у сваком потезу.

Тврдњу можемо поткријепити чињеницом да, ових дана, са терена добијамо информације о куповини гласова, али и фамозном „цекеру“ у којем кекс,кафа, шећер и пола литре алкохола требају „опрати“ бахатост и нерад актуелног начелника Гојка Драшковића.

Такође, да би се стекао дојам о, наводно, великој подршци СДС-у на подручју општине, присталице ове странке из других општина у аутомобилима круже улицама Источног Новог Сарајева.
Овакав, примитиван начин комуникације са бирачима, подилажење најниже врсте и аматерска глума доброг домаћина, сасвим сигурно неће натјерати наше суграђане да зажмире на једно око, и забораве ко је одговоран за то што је Источно Ново Сарајево сведено на ниво омање мјесне заједнице.

Вјерујемо да ће 7. октобра грађани наше општине показати да су имуни на овакве игре актуелне власти, и да ће гласати за промјене!

Архива