Хоћемо побједу у Гацку

28.09.2012 Актуелно

Саша Бошковић
УРЕДИЋЕМО ГАЦКО
СНСД ће седмог октобра,  добити  скупштинску већину и новог начелника, Радивоја Супића.
Вријеме пропадања и заостајања Гацка је иза нас и убијеђен сам да након ових избора крећемо путем развоја. Уредићемо овај град по узору на мјеста у којима је СНСД на власти. Успоставићемо чврсту сарадњу са ТЕ Гацко и Владом Републике Српске.
Очекујем да нам дате шансу да уредимо и развијемо наше и ваше Гацко.

Радивоје Супић
ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ
Свједоци смо недомаћинског рада општинске управе и начелника Гацка у задњих 20 година. Вјерујем да ћемо седмог октобра одувати, вашом вољом, садашњу власт и да ћу ја бити будући начелник Гацка.
Хоћу да овај град буде чист и уредан, да има освијетљене улице и тротоаре, спортску дворану и да ми изградимо аутобускуи станицу. Вријеме је да их побиједимо и вријеме је да успоставимо сарадњу са сусједним опшинама у којима је СНСД на власти.
Ја лично очекујем седмога СНСД „цунами“ који ће неповратно однијети ову власт и поставити темеље развоја ове општине.

Милорад Додик
ГАЦКО МОРА БОЉЕ
Ви сте општина која захваљујући ТЕ Гацко има највећи буџет по глави становника. Ја волим овај град, али вас питам зашто ви сами не волите себе. Долазећи вечерас, видио сам да је Гацко јако несређен и запуштен град, то је једна велика туга. Ви морате преузети одговорност за развој Гацка у своје руке, морате покренути одговорност оних 43 милиона марака када су и како потрошени. То морате ви, јер то је ваша обавеза, а не мене као предсједника Републике Српске.
Све ове године нисам одустајао од вас, иако сте ви одустајали од мене. Будите сигурни да може Гацко бити много боље.
Очували смо Републику Српску. Очували смо електропривреду и термоелектрану. Обећавам, док сам ја на власти да ТЕ Гацко никад неће бити продата.
Гацко мора бити мјесто узор за све друге општине. Мора постојати договор за развој ТЕ и општине. Треба имати сарадњу и координацију са Владом Републике Српске.
Ви ћете, са довршетком Чемерна које ће се десити за пар мјесеци  бити најближа комуникација између Србије и мора. То ће итекако унаприједити развој Гацка. Чемерно није изградио ни Јосип Броз Тито, а завршио сам то ја, Милорад Додик.
Срамота је да ово мјесто изгледа овако лоше. Позивам вас да гласате за СНСД и нашег кандидата Радивоја Супића Белог, желим да овдје буде боље. Нећу вас никада напустити.

Архива