Грахово:Нова величанствена побједа СНСД

09.09.2012 Актуелно

Урош Макић
ГЛАСАЈТЕ ЗА КАНДИДАТЕ СНСД
Током четверогодишњег периода колико сам био начелник општине могу рећи да сам био у свакој кући и борио а за сваког грађанина Грахова. Уз глобалну економску кризу уложили смо у протеклом периоду 10 милиона КМ у Грахово. Радили смо водоводе, путеве, уличну расвјету и обновили много кућа и станова.
Чиста образа могу рећи да смо све обећано испунили и да вас ни у чему и нигдје нисмо изневјерили. Ништа нисмо урадили да би се стидјели и зато вас позивам да седмог октобра гласате за мене и СНСД.
Дарко Хорват
ПОБИЈЕДИЋЕМО
Да није СНСД-а неби било вас Граховљака овдје у Грахову, неби било слободног живота, напретка и развоја. Зато знам да ћемо седмог октобра славити и да ћемо побиједити.
Никола Шпирић
НАЈАВА ВЕЛИКЕ ПОБЈЕДЕ
Најављујем величанствену и велику побједу СНСД овдје у Грахову, али и у Дрвару, Петровцу и Гламочу. Сви Срби требају да гласају за СНСД да би смо ишли даље и да би Милораду Додику у Републици Српској дали снагу. Зато на крају моја порука: „Не дај нико да те лаже, гласај како Миле каже!“
Милорад  Додик
ХОЋУ УСПЈЕШНО ГРАХОВО
Вјерујем да сте свјесни успјешних развојних пројеката које у претходне четири године које је овдје у Грахову реализовао СНСД. То нам даје за право да тражимо вашу подршку да развијамо Грахово и у наредном периоду. Очекујем да након седмог октобра побиједимо у ове четири општине: Грахову, Дрвару, Гламочу и Петровцу и да заједнички развијамо стратегију како користити природне потенцијале ове регије. Ја хоћу успјешно Грахово.
СНСД је српском народу вратио достојанство, стабилизовао Републику Српску која је гарант ваше сигурности, опстанка и развоја и зато овдје пред вама хоћу да обећам да вас СНСД и Милорад Додик никада неће оставити и изневјерити.

Архива