Граду Добоју треба СНСД

17.09.2012 Актуелно

Урош Гостић
ВОДИЋЕМО ДОБОЈ НОВИМ ПУТЕМ
Ваше вечерашње присуство је потврда да ће Добој послије седмог октобра кренути неким новим стазама. Увјерен сам да сте препознали снагу СНСД-а која зна шта хоће и куда хоће.
Подржите нашег кандидата Драгу Љубичића и нашу листу за бољи живот грађана Добоја.

Душко Васић
ДОБОЈ МОРА БИТИ ВОДЕЋИ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
У протекле четири године у Добој је уложено више од 40 милиона КМ. То је заслуга СНСД-а, а очекујемо да ћемо након седмог октобра град развијати и преко нашег градоначелника и градске управе.
Ми вјерујемо у ваше повјерење и желимо да Добој након ових избора буде као што је то слоган СНСД-а „Српска, кућа до куће“.

Драго Љубичић
БИЋУ ГРАДОНАЧЕЛНИК, ПРАВИ ДОМАЋИН
СНСД је странка која успјешно рјешава све проблеме. Према Уставу БиХ, највећи број животних питања је у надлежности општине. Да би смо Добој повели путем развоја, неопходно је да локалну власту у Добоју чини СНСД. Обећавам да ћу бити прави домаћин и градоначелник који ће бринути о сваком грађанину Добоја.
Модернизоваћу локалну управу и унприједити сарадњу са Владом Републике Српске. Такође ћу бринути о рационалном трошењу средстава. Вјерујем у нашу сигурну побједу у Добоју.

Игор Радојичић
ДОБОЈ ТРЕБА ДА ДОБИЈЕ НОВУ ВЛАСТ
Вријеме је да у Добој дођу промјене и да овај град добије нову власт. Добој, 20 година спава и вријеме му је да се пробуди и да у њега уђе нова, СНСД енергија.
Добој је захваљујући иницијативи СНСД-а постао град али нам треба и нови градоначелник, Драго Љубичић и нова СНСД скупштинска већина.
Граду Добоју треба СНСД. Ово јесу локални избори, али су и тест подршке СНСД-у. Слободно могу рећи да ово нису само локални избори и да ваш глас одлучује о снази и моћи Републике Српске о којој се брине СНСД. То је разлог више да се гласа за највишу странку у Републици Српској и нашег кандидата за градоначелника.

Милорад Додик
СНСД И ДРАГО ЉУБИЧИЋ МОРАЈУ ДА ПОБИЈЕДЕ
Чуо сам да је постигнут договор између СДС и СДП БИХ према коме муслимани треба да изаберу Обрена Петровића за градоначелника Добоја и општинску власт. Питам вас, хоћете ли дозволити да муслимани одређују нашу локалну власт у Добоју.
Добој је стратешко мјесто за Републику Српску и вјерујем да ћете ви бити свјесни тога јер СНСД и Драго Љубичић морају да побиједе у Добоју. Питам се гдје су ти српски команданти сада када дозвољавају да Бошњаци-муслимани бирају власт  Добоју. СНСД је показао да зна чувати и и одбранити Републику Српску. Ми нисмо за БиХ, већ за Републику Српску. Иза нас је много тешких одлука и многе нас још чекају.
Ми морамо водити рчуна о себи и знати јасну позицију Републике Српске у БиХ. Вјерујем да се сјећате у ранијем периоду позива за укидањем Републике Српске којих сада нема, а постоје само они за укидање БиХ.
Република Српска ће једнога дана бити самостална држава. То можемо остварити једино ако останемо заједно. Вјерујем да ћемо и након ових избора имати подршку више од 50% грађана Републике Српске, вјерујем у ту подршку и овдје у Добоју и поручујем Обрену Петровићу да ћемо га скинути са власти.

Архива