Драган Џајић на позив Слободана Гаврановића посјетио Бањалуку

20.09.2012 Актуелно

„Бања Лука, као спортски град, апсолутно заслужује један такав објекат. Наравно, потребно је и да људи из ФК Борац направе добар тим, који би био конкурентан у Европи и да бањалучки љубитељи фудбала могу гледати европске утакмице. Волио бих да до реализације тог пројекта дође што прије и са задовољством ћу доћи да гледам утакмице“, поручио је Џајић, легендарно лијево крило Црвене звезде и репрезентације Југославије.

Џајић је подсјетио да стално долази у Бањалуку, да је долазио и током ратних дешавања, када је било најтеже.

Слободан Гаврановић је истакао да требамо искористити огромно Џајићево искуство, посебно због тога што је он освједочени пријатељ овог народа и нашег града.

„Ово је почетак сарадње са нашим спортским великаном, а имамо његова увјеревања да је отворен за сарадњу са ФК Борац и Фудбалским савезом града. Његово искуство и знање могу бити од великог значаја за наш фудбал и ми желимо да Џајић буде наш доживотни почасни савјетник у области фудбала“, нагласио је Гаврановић.

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић је рекао да су са Џајићем разговарали о могућностима да се његова искуства, као предсједника Црвене звезде, примјене у нашем фудбалу, те да је Џајићу презентован и пројекат будућег спортског центра на Бањалучком пољу.

Он је напоменуо да је Џајић у разговору понудио своје добре услуге и да ће увијек бити ту да помогне Бањој Луци и Републици Српској.

По завршетку разговора, Слободан Гаврановић је Драгану Џајићу уручио лист кестена, сувенир нашег града, а дружење са Џајићем, настављено је у центру града

Архива