Челинац: Све обећано извршено

24.09.2012 Актуелно

Илија Вујичић
ТРАЖИМО ПОДРШКУ ЗА НАСТАВАК ОВОГА ПУТА
Данас сам са поносом пред вама јер све што смо обећали, то смо и завршили. Тражимо вашу подршку и наставак пута развоја Челинца. Имамо још много посла у Челинцу и зато гласајте за оне који иза себе имају дјела, а то је СНСД и Момчило Зељковић.

Момчило Зељковић
СВЕ ПРОЈЕКТЕ ЗАВРШИЛИ
Иза нас су асфалтирани путеви, више од 100 км, урађене улице, водоводи, спортска дворана, школе, зграда погинулих бораца и комплетно реконстриусан дом здравља и зграда општине.
Вјерујем да ћемо послије седмог октообра уз вашу подршку наставити путем развоја. За протекле четири године створили смо од Челинца добро мјесто за живот. Нама треба ваша објективна оцјена, а она је гаранција да настављамо заједно даље.

Александар Џомбић
НАСТАВЉАМО ДАЉЕ
Овдје је што се тиче законитости све чисто и зато сам овдје данас заједнио са вама. Влада Републике Српске чврсто је подржавала и подржаваће пут развоја Челинца. Подржаваћемо договор СНСД-а Зељковића и вас грађана и он ће бити путоказ развоја овога дивног мјеста. Урадићемо обилазницу око Челинца, уредити корито ријеке Врбања и завршити основну школу коју је започео бивши предсједник Републике Српске, Рајко Кузмановић. У ово мјесто је уложено за претходне четири године 30 милиона КМ, а сам буџет општине Челинац износи  шсет милиона КМ.

Игор Радоојичић
МОРАМО НАСТАВИТИ ДА РАДИМО ЗАЈЕДНО
Морамо наставити да радимо заједно како би смо у наредном периоду развијали општину Челинац. Да би успјели, треба нам Зељковић, СНСД и скупштинска већина.
Нашим радом смо заслужили вашу подршку и ја чврсто вјерујем у нашу побједу седмогаоктобра.
Они који вам се сада нуде, СДС и ПДП неуспјешно су водили Републике Српску у периоду 2001-2005 године. Једина гаранција за развој Челинца  је СНСД и Момчило Зељковић. Ја вјерујем у вас, а знам да и ви вјерујете нама.

Архива