Братунац: Дајте нам повјерење

23.09.2012 Актуелно

Бранислав Тришић
ВРИЈЕМЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ
Дошло је вријеме да послије 11 година смијенимо актуелног СДС начелника и да  доведемо нашег начелника  из СНСД. Дошло је вријеме за промјене и за развој  Братунца
Миладин Јовановић
ОБЕЋАВАМ ДА ЋУ ПОБИЈЕДИТИ
Обећавам да ћу седмог октобра сигурно побиједити како бих могао да развијам Братунац уз помоћ великог СНСД и Милорада Додика. Братунац је мјесто апсурда, општина је на маргини која нема воде. Немамо много шта, тротора, адекватног дома здравља иако је Влада Републике Српске још прије двије године за његовоу реконструкцију дозначила 2 милиона км. Ови из локалне власти нису знали или нису хтјели да утроше постојећа дозначена стедства.
Обећавам да ћу као начелник бити добар домаћин и да ћу се домаћински понашти и радити у складу са законом.
Никола Шпирић
ДЕФИНИСАН ДОГОВОР ЗА ПРОМЈЕНЕ
Ако хоћете бољи живот морате седмог октобра гласати за Миладина Јовановића и СНСД, морате мијењати. Само СНСД овај град може учинити бољом и просперитетнијом општином.
Милорад Додик
МИ СЕ НУДИМО, ДАЈТЕ НАМ ПОВЈЕРЕЊЕ
Ми се нудимо, и позивамо вас да гласате за СНСД и Миладина Јовановића, јер иза њега стојим ја и институције Републике Српске. Пет кандидата Срба за начелника Братунца су прилика да овдје побиједи Бошњак. Позивам вас да гласате за Миладин, ер иза њега стојим ја и цијели СНСД.
У наредном периоду радићемо са Србијом да ријеши питање моста преко Дрине и ваше чвршће повезаности са Србијом. Нећемо у  будућности као до сада Дрину доживљавати као границу и нећемо престати да се боримо за српске националне интересе.
Ми смо људи мира и нећемо га жртвовати низашто, нама не треба Сарајево, јер наши главни градови су Бањалука и Београд.
Спремни смо вам помоћи, али тражимо од вас пројекте које ћемо сигурно из Владе Републике Српске финансијски реализовати. Данас је успјех опстати и ићи даље, а ми изу СНСД то радимо и радићемо.
Немојте седмога имати дилеме, немојте се играти са будућношћу. Гласајте за СНСД и Миладина Јовановића и промијените постојеће лоше стање у Братунцу.
Како ради СНСД, примјер су општине у којима смо на власти. Вјерујем у вас и нашу побједу седмога октобра у цијелој Републици Српској и овдје у Братунцу.

Архива