Бијељина-Главичице: Са Миловановићем у бољи живот

16.09.2012 Актуелно

„Миловановић је мој блиски сарадник и човјек са референцама које данас ријетко који млади човјек има, а човјек који је способан  да овај град од 8. октобра поведе у сигурнију и и љепшу будућност „, рекао је Додик.

Он је напоменуо да су само у Бијељини у претходном периоду власти СНСД – а на републичком нивоу пласирале у различите инфраструктурне пројекте преко 180 милиона КМ, што, како је рекао, довољно говори о намјерама и озбиљности СНСД –а.

„То наравно говори о нашој озбиљности и поред чињенице што неки воле да кажу как опостоји различита власт на локалном и републичком нивоу, али и поред тога ми до сада нисмо занемарили интересе овог становништва и улагали смо у свим важним инфраструктурним пројектима“, рекао је предсједник Додик.

Он је на народном скупу у Главичицама мјештанима  поручио да је политика СНСД – а таква и да ће наставити са улагањима у Семберију заједно са новим градоначелником који ће,како је рекао, имати отворена врата у Бањалуци.

Кандидат СНСД – а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је да су мјештани ове мјесне заједнице али и ширег краја показали спремност да подрже политику СНСД –а .

„То што се догодило 2010. године када је СНСД убједљиво побиједио у Семберији, десило се и овдје у Главичицама, тражим и очекујемо од вас да оно што смо овдје и започели прије двије године 7. октобра финиширамо и потврдимо „, рекао јеМиловановић.

Оно штоје веома важно, додао је он, да све што се дешава на републичком нивоу мора дасе деси и овдје у Бијељини.

„Не можемо бити општина која није компатибилна са политиком Владе Републиек Српске, неможемо бити општина која не жели контакт и искрен однос према иниституцијама Српске. Само у синергији са њима моћи ћемо реализовати бројне пројекте и град Бијељину и Семебрију учинити мјестом достојним љепшег живота“, рекао је Миловановић.

На народном скупу у Главичицама бројним мјештанима обратио се и посланик у Народној скупштини Републике Српске Гаврило Бобар.

Он је подсјетио да све што договорено у претходном периоду са предсједником Српске Милорадом Додиком да се уради у Семберији је и  реализовано – асфалтирање путева и повезивање села, посебно у овом крају.

Архива