Берковићи требају промјене

27.09.2012 Актуелно

 

Радован Миодраговић
УЧИНИЋЕМО ВЕЛИКИ ПОМАК
СНСД ће након седмог октобра и побједе нашег кандидата, Драге Кундачине за начелника општине и наше одборничке листе радити на развоју Берковића и одговорно обећавам учинити велики помак у развоју ове мале неразвијене општине.
Иза нас стоји подршка великог СНСД-а, Владе Републике Српске и нашег предсједника, Милорада Додика. Позивам вас да седмога октобра укажете ваше повјерење нама за вашу свјетлију будућност.

Драго Кундачина
СПРЕМАН САМ РАЗВИЈАТИ БЕРКОВИЋЕ
Спреман сам у наредном периоду бити ђак тркач и спреман сам урадити све за добробит ове општине. Овдје се могло много више урадити са средствима која су дошла од стране Владе Републике Српске. Иза нас су неиспуњена обећања СДС-ове власти и свега онога што се зове живот овога мјеста и цијеле општине.
Имаћемо отворена врата у Влади Републике Српске и нудићемо им пројекте развоја који ће омогућити бољи квалитет живота и запошљавање младих.
Наш приоритет у наредном периоду биће како задржати младост. Нећу дозволити да овдје живимо без наше дјеце.
Након седмог октобра морамо кренути мудрије, паметније и одговорније развијати ово мјесто. Пред нама су бројни потенцијали и природни ресурси у привреди и туризму. Ми морамо оздравити постојеће стање да би смо се могли убрзано развијати.
Обећавам да ћу Берковиће као рубну и изразито неразвијену општину довести у ред средње развијених.
Вјерујем да ћете нам седмог октобра указати повјерење и гласати за мене као начелника и одборничку листу СНСД-а.

Александар Џомбић
СНСД И ДРАГО ИМАЈУ ВИЗИЈУ РАЗВОЈА БЕРКОВИЋА
Берковићи, иако мала општина битна је за Владу Републике Српске као и сваки други дио Српске. Битно је да дође седмога октобра до промјена. Треба да изаберете одговорне људе који ће знати разумјети ваше проблеме и бити способни да уз помоћ Владе Републике Српске развијају Берковиће.
СНСД и Драго Кундачина као будући начелник су сигурно добар избор јер они имају визију развоја Берковића.
Драго има подршку Владе Републике Српске и сваки пројекат договорен само са вама биће испуњен, то вам као предсједник Владе Републике Српске обећавам. Ваш задатак ће бити да надгледате реализацију договореног. Вама треба одговорно руководство, а то је Драго и СНСД и зато их седмог октобра подржите ради боље и свјетлије будућности Берковића.

Архива