Додик честитао Вучевићу: Надам се да ћемо и даље јачати братске везе Српске и Србије

27.05.2023 Актуелно

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик упутио је честитку новоизабраном предсједнику Српске напредне странке Милошу Вучевићу, са жељом да СНС настави свој рад и пут, вођена политичком коректношћу и искреним залагањем за свој народ.

– Након свих ових година изузетне и успјешне сарадње са господином Александром Вучићем, Ваше именовање доноси само континуитет и наставак реализације заједничких интереса, на општу корист грађана Републике Србије и Српске – истакао је Додик.

Предсједник СНСД-а је оцијенио да је оваква одлука била очекивана с обзиром на Вучевићев досадашњи ангажман и повјерење које је стекао као политички актер, а прије свега као човјек, саопштено је из СНСД-а.

– Надам се да ћемо и даље јачати братске везе Републике Српске и Републике Србије, наставити чувати традицију српског народа у овим изазовним временима, штитећи наш опстанак на овим просторима. Желим Вам добро здравље, успјех и остварење свих циљева у току манадата на функцији предсједника СНС-а – наводи се у честитки лидера СНСД-а упућеној Вучевићу.

Вучевић је данас, на сједници Скупштине СНС-а, изабран за предсједника ове политичке партије.

Архива