Додик: СНСД са партнерима много тога урадио у Бијељини

14.04.2022 Актуелно

СНСД са партнерима је урадио много тога у Бијељини и неће одустати од овог града, изјавио је вечерас у Бијељини предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Додик је поручио да се „политика иначе мјери по томе шта човјек остави иза себе, а не шта прича“.

– Зато смо овдје оставили многе трагове – од Болнице, обилазнице, ево сада и Дринског насипа и свега онога што желимо да урадимо – рекао је Додик.

Додик је је поручио члановима Коалиције „Договор за Бијељину“ да остану окупљени и нижу још побједа, попут оне коју су остварили у недјељу на изборима за чланове мјесних заједница.

– Изаћи ћемо са неком могућношћу да вам помогнемо да ријешите бар неке од малих проблема као знак захвалности за ову велику побједу – нагласио је Додик.

Додик је поручио да је „важна одлика српског народа крсна слава, а ово данас је слава окупљених партија које су извојевале побједу у недјељу, која није мала, као што је неки покушавају омаловажити“.

– Моја моћ и снага је што сам с вама, народом, бити дочекан и уважен и бити дио побједе коју сте остварили и показали да је све лоше што нам се дешавало био ексцес којем смо сами криви и да се требамо концентрисати и мобилисати – рекао је Додик у обраћању присутнима на прослави Коалиције „Договор за Бијељину“ поводом побједе на изборима за чланове савјета мјесних заједница.

Додик је нагласио да се неће одустати од Бијељине, у којој, како каже, живе добри људи – прави Срби и патриоте, они који желе да јасно кажу да припадају народу са јасним идентитетом, вјером, писмом и језиком и свим оним што нам припада.

Архива