Додик: Иде се на највећу побједу до сада на општим изборима

24.02.2022 Актуелно

Лидер СНСД Милорад Додик рекао је да се СНСД консолидовао и да иде на велику, можда највећу побједу у Републици Српској коју је до сада имао на општим изборима.

Додик је рекао да је Бањалука, када је ријеч о консолидацији странке, најбољи примјер, подсјетивши да су прије неких годину дана у том граду имали одређен пад.

Он је додао да се данас може похвалити чињеницом да је све мјесне заједнице у граду освојио СНСД са коалиционим партнерима.

– То даје енергију и овдје и широм Републике Српске о снази коју има СНСД, а она је несумњива. Ми идемо на велику, можда највећу побједу у Републици Српској коју смо до сада имали на општим изборима – рекао је Додик новинарима у Шамцу послије изборне конференције Општинског одбора СНСД-а.

Он је навео да је и у Шамцу био важан период унутрашње консолидације, да су проведени избори на нивоу мјесних одбора, те да је изборна конференција била веома успјешна.

Новоизабраном предсједнику Општинског одбора Додик је честитао на избору и јединственој подршци.

– Очекујем да ћемо радити на томе да грађанима ове општине објаснимо шта су све предности које имају локалне власти које сарађују са владама, а не оне локалне заједнице које имају власт, али немају идеју нити захтјев – рекао је Додик.

За предсједника Општинског одбора СНСД-а Шамац данас је једногласно изабран Милан Ђурђевић.

Архива