Додик: Почињемо са анализом свега што смо учинили у претходном периоду

12.12.2021 Актуелно

Данас почињемо анализе свега онога што смо учинили у претходном периоду да би могли закључити јесмо ли на правом путу или не, рекао је Милорад Додик предсједник СНСД-а уочи радно-консултативног састанка са новоизабраним предсједницима мјесних одбора бањалучког СНСД-а.

– Ево нас на крају једног периода који је, након избора, за нас био доста изазован. Разумјели смо да једнако како побједа зна бити замка, коју треба избјећи, тако и пораз, треба прихватити као шансу да се нешто направи – рекао је Додик.

Истакао је да је оно што је урађено у Градском одбору под руководством предсједника тог одбора Владе Ђајића инпресивно.  – консолидовани су мјесни одбори, извршени избори унутар њих, консолидована је и политика странке.

– Сад смо у позицији да након новогодишњих и божићних празника, које желимо да искористимо као прилику за нова окупљања наших чланова и симпатизера, за политичко промишљање и одлучивање. Желимо да грађанима Бањалуке понудимо нови концепт града –  рекао је Додик.

Предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић навео је да се ради о радном скупу на којем ће се представити 254 предсједника мјесних одбора функционерима странке, а договараће се и смјернице рада с циљем унапређења живота у Бањалуци и Српској.

– СНСД као државотворна партија води озбиљну политику. Показаћемо свима да је прошла година изгубљена за град Бањалуку и да ту нема напретка док СНСД не узме ствар у своје руке – каже Ђајић.

Архива