Додик: Сва дјела, којих нема, опозиција сабрала у изјавама о мени, које врти у круг

22.08.2021 Актуелно

На јучерашњи скуп СНСД-а на Козари бројна су реаговања опозиције, од тога колико је учесника било на скупу до покушаја омаловажавања скупа.

Лидер странке Милорад Додик, за РТРС, је изјавио да се СНСД никад није бавио, анализирао и причао о страначким скуповима СДС-а, ПДП-а или било које опозиционе странке. То је, каже, унутрашња ствар њихове организације.

– Није ми јасно зашто се опозиција данас бави страначким окупљањем СНСД-а, ако је то, како кажу, пропало? Зашто се цијели дан баве нечим што, према њима, није вриједно пажње? То је наша страначка прича – оцијенио је Додик.

Истакао је да СНСД остаје на истом задатку у вези са јединством за Републику Српску.

– Ја се не бавим вашим страначким радом, зато ни ви не брините за СНСД – поручио је Додик.

Додик каже и да су Владо Тришић и БН ТВ опозицији одредили шта морају данас рећи, онако „објективно“, како то само БН ТВ зна.

Опозицији је поручио: „Није вам лако, и ја вас у том случају и разумијем и жалим. Господо, вас пет не може окупити трећину људи који су синоћ били присутни на Козари. И то је чињеница која боли и вас, и БН ТВ. Наставите у том духу бављења са мном, док реално ништа не радите! Само причате исту причу.“

Додик је захвалио члановима и симпатизерима СНСД-а, којих је синоћ на Козари било између 15.000 и 20.000.

– Хвала вам на подршци, енергији и вјери! – закључио је Додик.

Архива