Тегелтија: Сигурни у победу на изборима

20.10.2020 Актуелно

Члан Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија рекао је да ће ова странка у Билећи сигурно побиједити на предстојећим локалним изборима јер за наредне четири године има јасан циљ – да услови живота у Билећи буду још бољи.

Тегелтија је рекао да су планови ове странке за наредни период у Билећи нова запошљавања и инфраструктурни пројекти како би сви остали да живе на овим просторима.

„Општински одбор СНСД-а у Билећи је успио окупи најбоље људе, ту је и један од најбољих привредника са овог подручја и то је гаранција да ће они побиједити на овим изборима“, изјавио је Тегелтија новинарима прије састанка са кандидатима и активистима ове странке у билећком Дому културе.

Он је рекао да је сигуран у побједу кандидата СНСД-а за начелника Ненада Вукоја и додао да ће послије његовог мандата Билећа бити препознатљива, као што је досад препознатљива његова компанија Мљекара „Пађени“.

Вукоје је истакао да ова странка води фер и коректну кампању.

„Већ се припремамо за изборе и мислимо да ћемо убједљиво побиједити јер нема разлога да не будемо бољи од конкуренције“, рекао је Вукоје.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а у Билећи Радован Вуковић захвалио је Тегелтији на посјети и на томе што је разговарао са кандидатима и активистима ове странке у Билећи.

„Сигурни смо да ћемо имати свог начелника од 15. новембра“, рекао је Вуковић

Архива