ИК СНСД: Од данас обустава јавних промотивних активности и скупова

26.10.2020 АктуелноНајаве

Од данас је на снази одлука Извршног комитета Савеза независних социјалдемократа о обустављању промотивних активности и скупова ове партије у оквиру кампање „Окупљање за Српску“ за предстојеће локалне изборе због погоршане епидемиолошке ситуације у Републици Српској и БиХ.

Обустава је ступила на снагу у 7.00 часова и трајаће до 2. новембра, када ће Извршни комитет поново размотрити актуелну епидемиолошку ситуацију и донијети одлуку о даљим мјерама, саопштено је из Главног изборног штаба СНСД-а.

Главни изборни штаб СНСД позива и обавезује све кандидате и општинске/градске изборне штабове да стриктно поштују забрану јавних окупљања, митинга и трибина.

  • Тежиште кампање у току периода важења ове одлуке пребациће се на дигиталну кампању, као и на лични контакт са бирачима остварен кроз већи број контаката у малим групама стриктно водећи рачуна о епидемиолошким мјерама – појашњава се у саопштењу.

Кандидати и општински/градски изборни штабови добиће од Главног изборног штаба детаљне инструкције о начину вођења кампање током периода важења одлуке Извршног комитета, наводи се у саопштењу који је потписао предсједник Главног изборног штаба СНСД-а Срђан Рајчевић

Архива