Додика: Требиње је град успјеха СНСД-а

21.10.2020 Актуелно

Предсједник СНСД-а Милорад Додик стигао је у Требиње, гдје су га под Платанима дочекали кандидати ове странке за градоначелника Мирко Ћурић и са одборничке листе.

Додик је рекао да је Требиње град успјеха СНСД-а и да је у њега дошао по још једну побједу за градоначелника и за одборничку листу ове странке, што је најбоља понуда Требињцима.

Додик је изразио намјеру да у Требињу буду настављени пројекти Владе Републике Српске и да овај град буде на понос свих.

„Имамо намјеру да са Владом Србије завршимо брзо аеродром, то ће бити озбиљна промјена начина живота овдје и обезбиједиће нови импулс за додатни развој, не само туризма, већ и укупног привредног живота“, рекао је Додик новинарима у Требињу.

Он је навео да иза политичара не остају ријечи, него дјела, те истакао да је СНСД заједно са својим људима оставио снажан печат на укупан развој Требиња.

„Без обзира на пандемију вируса корона која је учинила озбиљан притисак на рад привреде, прије свега на туризам, Требиње је било један од најживљих градова ове сезоне у региону. То говори о томе да смо успјели да презентујемо и град и његове потенцијале, а са доласком и изградњом аеродрома свакако ће то бити још боље“, поручио је Додик.

Kандидат СНСД-а за градоначелника Мирко Ћурић рекао је новинарима да предизборна кампања протиче у најбољем реду.

„За нас није кампања 30 дана, за нас је кампања 365 дана у години, тако да дјела показују више од ријечи. Не бисмо жељели да у овом изборном периоду испашта грађанство, него све редовне активности које имамо да уједно испуњавамо“, истакао је Ћурић.

Он је подсјетио да и вечерашње „Дучићеве вечери поезије“ нису жељели да прекидају, упркос епидемији вируса корона.

„То довољно говори да Требиње иде правим путем, правим корацима и да нам је култура и те како важна“, нагласио је Ћурић.

Архива