Тегелтија: Побједа Милошевићеве донијеће бољитак цијелој Модричи 

28.09.2020 Актуелно

Члан Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија истакао је данас у Модричи да су становници ове општине спремни да подрже њиховог кандидата за начелника на предстојећим локалним изборима Мару Милошевић, која ће окупити све људе који су мотивисани и желе да раде за добробит своје локалне заједнице.

– Општински одбор СНСД-а Модрича улази спремно у кампању, чланови и симпатизери странке спремни су да поново побједе и да заједно раде како би на чело општине на добробит ове локалне заједнице дошла дјевојка која је до сада ишла четири пута на изборе и то веома успјешно – истакао је Тегелтија.

Након састанка са руководством Општинског одбора СНСД-а Модрича, Тегелтија је изјавио новинарима да ће ова година бити врхунац успјешне политичке каријере Милошевићеве када буде изабрана на начелника општине.

– Њена побједа донијеће бољитак Модричи која је носилац развоја цијеле ове регије – истакао је Тегелтија.

Он је подсјетио да је СНСД препознатљива политичка партија у Модричи с обзиром да од 2004. године редовно побјеђује на изборима и брине о њеном развоју.

– Специфичност овог одбора је можда чињеница да је касно дошло до промјене руководства и сигурно им је требало времен да се косолидују и припреме изборе. Али, након разговора с њима сасвим је јасно да су спремни за изборе и још једну побједу у Модричи – нагласио је Тегелтија

Архива