Додик у Шипову: СНСД има најбољу листу за предстојеће изборе

19.09.2020 Актуелно

СНСД у Шипову очекује да листа ове странке са Скупштину општине и кандидат за начелника општине Милан Ковач убједљиво побиједе на предстојећим изборима. У то је увјерен и предсједник странке Милорад Додик, који је разговарао с кандидатаима за одборнике.

Листа СНСД за Скупштину општине Шипово има 24 кадидата. Ријеч је о квалитетним и провјереним активистима странке. Носилац листе је Милан Плавшић, актуелни предсједник локалног парламента.

– Ова странка има убједљиво најбољу листу. Сматрам да једино кандидати СНСД-а имају легитимитет да траже подршку бирача јер гласа се да би се помогло комплетном становништву, а не само особи за коју се гласа – нагласио је Ковач.

Кандидат за начелника општине Милан Ковач вјерује да ће у Шипову убједљиво побиједити СНСД, и он као начелник.

– Направили смо солидне услове за живот и омогућили смо мањи одлив становништва. Шипово је сваки дан пуније и све што је овдје урађено посљедњих година носи печат СНСД-а – рекао је Ковач.

Предсједник СНСД Милорад Додик, нагласио је да је након повратка становништа из егозодуса требало доста времена да се у Шипово врати живот.

– Све што је посљедњих година овдје урађено има предзнак активности и воље људи СНСД-а. Увијек је развој локалних заједница ове величине зависио од тога на који начин и колико ће бити иновативни, креативни и енергични локални политички људи који имају идеје и знају шта хоће. Овдје смо срели оне који знају шта хоће и зато није изостала ни владина помоћ – рекао је Додик.

За нове чланове СНСД организована је додјела чланских каpтица.

Архива