Вишковић: СДА потрошила новац намијењен за мигрантску кризу

25.08.2020 Актуелно

Вишковић је рекао да се послије толико година СДА сјетила да каже да би требало да сви сједну да се договорају и подједанко подносе терет. – О чему да се договарамо? – рекао је Вишковић новинарима у Теслићу.

Коментаришући оптужбе СДА-а да СНСД и ХДЗ на нивоу БиХ опструишу доношење одлука у вези са мигрантском кризом, Вишковић је поручио да на то не треба више трошити ријечи и да је став из Републике Српске више него јасан по питању мигрантске кризе.

– Имате изјаву њиховог министра који каже да њима одговарају мигранти и мигрантска криза, да су они повећали потрошњу, да су повећали број туриста. И када чујете такву изјаву, онда се запитате шта овдје не ваља. Или тај министар има проблем или ми сви имамо проблем – изјавио је Вишковић.

Он је истакао да из Федерације БиХ у наредном периоду очекује смислени и јединствени одговор о наведеној проблематици, о чему се може разговарати.

– Ово што ради СДА, поготово појединци из СДА, граничи се са нечим што је нормално или не – рекао је Вишковић.

Он је истакао да у наредном периоду од СДА очекује да оптужи СНСД и „што је данас уторак или пада киша или грије сунце“.

Архива