Додик у Гацку: Милинковић заслужује повјерење грађана

19.08.2020 Актуелно

Додик је рекао да је из те захвалности данас овдје у посјети Милинковићу. Он је додао да Милинковић сигурно заслужује повјерење зато што је могао да остане у својој љекарској струци и да не улази у све ово, али га је мотивисао порив да учини нешто боље у свом мјесту.

– Вјерујем да Гацко, користећи општину, Термоелектрану и институције Владе Републике Српске, може да буде далеко љепше и да не изгледа овако помало тужно, без обзира на озбиљне ресурсе које општина има – рекао је Додик.

Он је навео да је у прошлости изгубљено много неадекватним радом и кориштењем ресурса и да је вријеме да се то препусти млађим људима.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Гацко Огњен Милинковић рекао је да је ово посебна прилика да је Додик издвојио вријеме, упркос свим обавезама, да га посјети и да разговарају о њиховом будућем раду.

Милинковић је истакао да је ово данас нови почетак, те додао да ће дефинитивно од 15. новембра бити нови почетак за Гацко.

– Убијеђени смо у побједу, предсједник је дошао ту, имамо пуну подршку и идемо заједно у нове побједе – рекао је новинарима Милинковић.

Додик је данас у Гацку разговарао и са кандидатима СНСД-а за одборнике на предстојећим локалним изборима.

Архива