Цвијановић у Шамцу: Вјерујем у побједу заједничког кандидата

25.08.2020 Актуелно

Цвијановић, која је у Шамцу присуствовала потписивању споразума о подршци кандидату СНСД-а Ведрану Ђурђевићу, а који су потписали општински одбори Уједињене Српске, Демоса, СПС-а, ДНС-а, навела је да споразум показује заједничку снагу партија које овдје добро сарађују.

– Ове странке су одлучиле да сигурним кораком иду у будућност, да добију изборе овдје на локалу, да би могли да дају допринос за бољи живот, развој и сарадњу са републичким властима и коначно за боље пројекте који ће овдје бити реализовани – рекла је Цвијановић новинарима у Шамцу.

Цвијеновићева је додала да у Шамцу влада добра атмосфера, заједништво и јединство.

– У политици увијек подржавам када видим да су људи окупљени око исте идеје, око тога што јесте заједнички циљ, а то је бољи и развијенији Шамац и боља сарадња са свим нивима власти да би мосли да радимо за добробит грађана – нагласила је Цвијановић.

Према њеним ријечима, ово ће бити још једна од општина која ће се припојити ономе што јесте матрица на републичком нивоу, која се одражава у бројним општинама.

– Ове године за изборе немамо прописане формуле, немамо никакву обавезу нити инструкције са републичког нивоа према локалном. Тим више је задовољство да подржите иницијативу која је потекла са локала и која показуЈе да заједнички рад може да буде добар политички резултат и ја вјерујем у њих – додала је Цвијановић.

Kандидат за начелника општине испред СНСД Ведран Ђурђевић рекао је да му је веома драго да су ове четири партије нашле заједнички језик, усагласиле ставове и направили коалициони споразум који треба да представља основу за поступање у предизборном периоду, а и након побједе и формирања власти након избора 15. новембра.

– Када је ријеч о кампањи, СНСД, а очекујем то и од наших коалиционих партнера, неће се бавити негативном кампањом – рекао је Ђурђевић.

Архива