Бијељина: Цвијановић са ГО странке и коалиционим партнерима

31.08.2020 Актуелно

Одржала је и састанак са коалиционим партнерима на локалном нивоу и заједничким кандидатом за градоначелника, Мићом Мићићем.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић рекао је да је за град веома важно то што има подршку републичких институција и без којих не би могли бити реализовани бројни пројекти.

– Поготово пројекти као што је ауто-пут, који ће бити у наредном периоду завршен, да не говорим да треба заштитити Семберију од поплава, канал кроз град, пројекти који се односе на побољшање стандарда наших ученика, прије свега радионица у техничкој школи – изјавио је градоначелник Бијељине.

Мићић ће на предстојећим локалним изборима бити заједнички кандидат за градоначелника, а из градског одбора СНСД поручују да очекују велику подршку и побједу.

– Наш циљ је да у градској скупштини освојимо најмање осам мандата. То је циљ који ће бити пројектован, задат и који ће засигурно бити реализован у наредном периоду. Засигурно је да ћемо овом синергијом власти локалне и републичке успијети да реализујемо све оне наше циљеве које смо поставили као коалиција заједно са нашим кандидатом за градоначелника – изјавио је предсједник Градског одбора СНСД Бијељина Недељко Ћорић.

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да су се формирањем широке коалиције створили услови за још бржи развој Бијељине и да ће сви становници Семберије осјетити бољитак реализацијом бројних пројеката.

– Поносна сам на оно што смо заједно, да кажем ангажман републичких институција, урадили овдје. То су све стратешки важни пројекти за живот наших људи овде. Наравно да близина Србије даје посебне гаранције и имали смо и ангажман новца из Владе Србије, која је значајно промијенила живот у нашим многим локалним заједницама и помогла да се реализују стратешки пројекти. И то је формула дакле за будућност – рекла је Цвијановић.

Предсједница Републике Српске сутра ће посјетити Основну школу Јован Дучић у Патковачи, гдје се гради спортска дворана. Новац су обезбиједили Влада Србије, Влада Српске и Град Бијељина. Цвијановић ће посјетити и Градску управу, гдје ће разговарати са градоначелником Бијељине Мићом Мићићем.

Архива