Званичници Српске честитали Курбан – бајрам

31.07.2020 Актуелно

Цвијановић је честитку упутила поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтији бањалучком Нусрету Абдибеговићу и свим исламским вјерницима у Републици Српској и БиХ.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијама, имамима и свим муслиманима у БиХ Курбан-бајрам, те им пожелио да радосне тренутке овог великог празника подијеле са најближима.

Cрпски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је свим вјерницима исламске вјероисповијести предстојећи празник Курбан-бајрам са жељом да овај вјерски празник прославе у здрављу, миру и раадости.

– Поводом Курбан-бајрама, једног од највећих муслиманских празника, свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској, Федерацији БиХ и БиХ упућујем срдачне честитке.

Нека радост овог великог празника уђе у ваша срца и домове и упути на чињење добрих дијела – нагласио је Додик у честитки упућеној поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијствима, имамима и вјерницима.

И предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија упутио је честитку поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијама, имамима и свим вјерницима исламске вјероисповијести у БиХ.

– У име Савјета министара и у своје лично име упућујем Вам искрене честитке поводом наступајућег Курбан – бајрама, са жељом да га проведете у миру, здрављу и породичној радости – навео је Тегелтија у честитки.

Предсједавајући Представничког дома парламента БиХ Небојша Радмановић пожелио је поглавару Исламске вјерске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијама, имамима и свим муслиманима у БиХ да наступајући празник Курбан-бајрам дочекају и проведу у духовној радости, здрављу, миру и породичној срећи.

Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић честитао је предстојећи Курбан-барјам поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијама, имамима и свим вјерницима исламске вјере у БиХ. 

Архива