Влада обезбиједила 700.000 КМ за адекватне услове рада полиције у Власеници

25.06.2020 Актуелно

Након што је посјетила градилиште новог објекта Полицијске станице у Власеници за чију је изградњу средства обезбиједила Влада, Цвијановићева је истакла да је то учињено знајући колико су важни адекватни услови да би могли сви заједно да обаве посао у вези са општом безбједношћу, заштитом грађана и имовине, али и у контексту цијеле Републике Српске ради заштите уставног поретка.

– Широм Републике Српске могли сте примијетити да смо у претходних неколико година одобравали средства за боље услове за рад полиције, било да је ријеч о великим центрима као што је бањалучки у Залужанима или је ријеч о станицама у свим нашим општинама – изјавила је Цвијановићева новинарима.

Она је изразила задовољство што ће полиција имати боље услове за рад и што ће то служити грађанима, те локалним и републичким институцијама.

Цвијановићева је напоменула да реализацијом пројеката у Власеници ова општина добија сасвим нову и другачију димензију. Изградња полицијске станице и студентско-ђачког дома „Србија“ представљају највећу инвестицију у општини Власеница у посљедњих 30 година.

Архива