СНСД: СДА нема право да се оглашава о Вучићу

12.06.2020 Актуелно

СДА исто тако нема апсолутно никакво право да се на било који начин оглашава о предсједнику Србије Александру Вучићу, све док преко својих кадрова у обавјештајној и правосудној структури заједничких институција БиХ онемогућава истрагу, проналазак и процесуирање одговорних за покушај убиства Александра Вучића 2015. године у Сребреници.

Потпуно је јасно да онај ко онемогућава откривање истине о том срамном нападу, тај напад и подржава, на исти начин на који очигледно подржава и скрнављење билборда са ликом освједоченог пријатеља Сребренице, предсједника Републике Србије Александра Вучића.

Морамо и овом приликом нагласити да остајемо захвални институцијама Републике Србије које су заједно са институцијама Републике Српске успјеле онемогућити да Савјет безбједности УН-а усвоји срамну и нетачну британску резолуцију о Сребреници, јер смо уједињени у убјеђењу да, уважавајући све жртве, будућност није могуће градити на неистини и игнорисању српских жртава.

СНСД пружа пуну подршку начелнику општине Сребреница Младену Грујичићу који је и путем постављања билборда изразио захвалност за пружену подршку Сребреници предсједнику Србије Александру Вучићу и осуђује сваки покушај скрнављења тих билборда.

Архива