Радојичић кандидат за градоначелника Бањалуке

03.06.2020 Актуелно

– У свим општинама гдје имамо начелнике идемо на побједу, а тамо гдје их немамо идемо на то да добијемо наше начелнике уз подршку партнера. Наш кандидат у Бањалуци је /Игор/ Радојичић. Окупљамо скоро 80 одсто политичког капацитета у подршци оваквом приједлогу. Радојичић то заслужује јер је урадио озбиљан посао и то су грађани видјели – рекао је Додик.

Он је, уочи састанка Извршног комитета СНСД-а са руководством локалних одбора ове странке из изборне јединице три у Бањалуци, истакао да СНСД излази на изборе са образом јер је учинио многе добре ствари.

– То неће покварити различите неистине које се шире у јавном простору – нагласио је Додик.

Радојичић је то потврдио на свом Фејсбук профилу гдје је написао да је уобличен коалициони споразум за локалне изборе 2020. године, који ће ускоро бити и свечано потписан.

– То је блок који у Бањалуци има подршку најмање двије трећине грађана и који ће обезбиједити стабилан развој Бањалуке и у наредне најмање четири године – истакао је Радојичић.

Изборну јединицу три чине Бањалука, Челинац, Котор Варош, Кнежево, Мркоњић Град, Шипово, Језеро, Рибник, Купрес, Источни Дрвар и Петровац.

Архива