Ковачевић: Говедарице су се одрекли сви – и грађани и партијски другови

06.05.2020 Актуелно

– Умјесто што брине о томе кога ће се или неће одрећи Милорад Додик, Вукота Говедарице би се могао барем једном замислити и схватити да су се њега одрекли и то лако баш сви – од грађана Републике Српске на изборима па до његових партијских другова који су га експресно смијенили и тако учинили предсједником партије са најкраћим мандатом у историји – истакао је Ковачевић у изјави за Срну.

Он је нагласио да је понашање Сташе Кошарца за СНСД потпуно недопустиво, неприхватљиво и неће бити толерисано, те да ту нема никакве дилеме. Ковачевић је рекао да је СНСД озбиљна и одговорна политичка странка која никада није толерисала неодговорно и увредљиво понашање својих функционера и тако ће бити и сада.

– С друге стране, СДС је странка која је увијек награђивала оне људе који су се понашали неодговорно, првенствено према грађаним али и према интересима Републике Српске, па су тако само најсрамнијег министра у историји Републике Српске Драгана Мектића наградили позицијом носиоца листе на посљедњим изборима – подсјетио је Ковачевић.

Он је навео да је Драган Мектић био министар који је на сваки могући начин посрамио све грађане Републике Српске и који је константно, комплетан мандат радио искључиво против интереса Српске, а у интересу неких других који о Републици Српској не мисле ништа добро.

Архива