Званичници Српске упутили телеграм саучешћа породици доктора Војводића

25.04.2020 Актуелно

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици преминулог љекара Драгана Војводића, као и Универзитетском клиничком центру и нагласила да ће Војводић остати упамћен као изузетан стручњак, који је у потпуности био одан својој професији.

– Његовим прераним одласком највише губите ви, његова породица, али и његови пријатељи, колеге и сарадници – навела је Цвијановићева у телеграму.

Tелеграм саучешћа упутио је и предсједник Владе Републике Српске, Радован Вишковић.

– Са великом тугом и жаљењем примио сам вијест о смрти доктора Драгана Војводића. Одлазак доктора Војводића је ненадокнадив губитак за вас, његову породицу, његове пријатеље и сараднике, а Република Српска остала је без великог човјека и уваженог љекара посвећеног свом позиву, који је увијек био на располагању када је то било најпотребније. Саосјећајући у болу који вас је задесио, у име Владе Републике Српске и своје име, упућујем вам изразе најдубљег саучешћа – стоји у телеграму саучешћа предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

Др Војводић био је човјек без задршке, одан својој професији и лијечењу пацијената. Спадао је у људе који зраче истовремено и ауторитетом и скромношћу, препознатљив по свом ентузијазму, саопштено је из УКЦ-а Републике Српске.

Архива