Додик: Захвалност радницима и синдикатима на одговорном односу и разумијевању

30.04.2020 Актуелно

– С обзиром на чињеницу да и овај празник дочекујемо у ванредним околностима, желим да захвалим свим запосленим и синдикалним организацијама на одговорном односу и разумијевању чиме су дали немјерљив допринос у борби са овом пошасти која је захватила цијели свијет – истакао је Додик.

Он је нагласио да посебну захвалност изражава здравственим радницима и полицајцима који су надљудским напорима допринијели борби против ширења вируса корона, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Српски члан Предсједништва БиХ истакао је да су крајем прошле године планиране одређене мјере с циљем побољшања укупне економске ситуације и материјалног положаја радника, али да је епидемија све то напрасно зауставила.

– Вјерујем да ћемо ускоро изаћи као побједници и да ћемо наставити започете процесе, те кренути путем стварања што боље и просперитетније будућности за наше раднике, али и све грађане – поручио је Додик.

Честитају Међународни празник рада, Додик је пожелио свима добро здравље и позвао на поштовање мјере личне заштите, социјалне дистанце и смањење контаката јер, како је нагласио, само одговорним односном сваког појединца доприноси се заштити цијеле заједнице.

Архива