Цвијановић: Бањалука ће успјешно савладати све изазове у новонасталој ситуацији

21.04.2020 Актуелно

– Вама, предсједнику Скупштине града, одборницима, запосленим у Градској управи и свим грађанима Бањалуке честитам 22. април – Дан града и дан ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату – наводи се у честитки предсједнице Српске.

У честитки се подсјећа да је Дан ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату један од најзначајнијих датума у историји града.

– Поносни на славну антифашистичку прошлост, данас се са пијететом сјећамо и одајемо дужну почаст ослободиоцима Бањалуке, који су у борби за слободу, узвишене идеале и циљеве положили своје животе. Иако овај важан датум, који симболизује отпор и побједу, ове године обиљежавамо у другачијим околностима, увјерена сам да ће Бањалука као и много пута до сада, уз одговорност и солидарност свих, успјешно савладати све изазове у новонасталој ситуацији – наводи се у честитки Цвијановићеве.

Предсједница је изразила пуну подршку и увјерење да ће Бањалука врло брзо наставити зацртаним путем развоја и просперитета, на добробит свих грађана, али и Републике Српске.

Архива