Ковачевић: Неопходно поштовање свих изречених мјера и солидарност

21.03.2020 Актуелно

Ковачевић је у изјави за Срну нагласио да СНСД апелује на све грађане Републике Српске да у овом времену буду солидарни, дисциплиновани и да се придржавају свих мјера које су одредиле републичке и локалне институције.

– СНСД посебно апелује на све наше старије суграђане и пензионере да се стриктно придржавају изречених мјера и да не излазе из својих домова, а од наших млађих чланова доброг здравственог стања тражимо да се, поштујући све препоруке надлежних, ставе на располагање својим локалним заједницама у превазилажењу ове ситуације и у организацији помоћи нашим старијим суграђанима – истакао је Ковачевић.

Он је рекао да СНСД поздравља начин на који су у овој ситуацији одговорно и правовремено поступиле институције Републике Српске, али и све локалне заједнице са посебним акцентом на град Бањалуку.

– Такође, упућујемо посебну захвалност нашим здравственим радницима који су у овој ситуацији манифествали пуну организациону и стручну спремност да се носе са овом пандемијом и који тренутно улажу надљудске напоре како би заштитиле све нас – рекао је Ковачевић.

Архива