Додик: Гнусна лаж и измишљотина Шаровића

16.03.2020 Актуелно

– Обавијештен сам да је било некаквих контаката. Знајући да САД имају санкције према Ирану, у том погледу ми немамо никакав разлог да ризикујемо. Одмах сам назвао директора „Алумине“ и рекао да све те контаке обуставе. Никакве реализације посла није било, осим неке врсте контакта – нагласио је Додик.

Додик је рекао да уопште није било потребно за додатним спекулацијама и лажима које се изнесене у јавност.

– Апсолутно је све јасно око тога, а то је рекао и сам /Фахрудин/ Радончић. Шаровићу нека служи на част што је довео један гигант који покушавамо да опоровимо у једну незгодну ситуацију јер кад тако нешто тврдите то остане записано и сви они који желе нешто лоше увијек повуку ту нетачну вијест – истакао је Додик.

Додик је подсјетио да се и данас може наћи прича о паравојним формацијама из Републике Српске на многим мјестима широм свијета депонована без обзира што је лажна и што није никад доказана остаје као штетна за читаву Републику Српску, тако и ова прича у вези са „Алумином“.

– Овавке лажи и измошљотине треба да служе Шаровићу на част и свима онима који покушавају да искористе ово вријеме да скрену пажњу са свега што се дешава са виросом корона и сликајући неке објекте и опет лажно их приказују на друштвеним мрежама. То је њима на част, а ја ћу када све ово прође дефинитиовно говорити о томе – истакао је Додик.

Додик је констатовао да је забрињавајуће да многи прихвате нешто што неки „лудак“ стави на друштвену мрежу, умјесто да се то озбиљно провјери.

Архива