Србија да настави да јача политичку и економску стабилност

14.02.2020 Актуелно

Додик је нагласио да је снажна, стабилна и просперитетна Србија од велике важности за мир и напредак цијелог региона.

– Поводом овог великог празника – Дана државности Републике Србије, част ми је и задовољство да Вама и свим грађанима Србије упутим најискреније честитке и поручим да Србија у Републици Српској увијек има искреног и поузданог сарадника и пријатеља, јер нас повезују снажне и нераскидиве везе, прошлост, а вјерујем и свјетлија будућност – истакао је Додик.

Он је изразио жељу да се развијају, јачају и унапређују пријатељски односи Србије, Републике Српске и БиХ на задовољство и у заједничком интересу свих, јер је сарадња од стратешког значаја за земље региона и њихов напредак у сваком смислу, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

– Још једном Вама, руководству и свим грађанима Србије желим просперитет и стабилност, уз наду да ћемо заједничким залагањем и дјеловањем овај регион повести на пут напретка – поручио је српски члан Предсједништва БиХ.

Србија данас обиљежава 216 година од почетка Првог српског устанка и доношења Сретењског устава којим је створена прва модерна и демократска држава на просторима Балкана.

Архива