Званичници Српске честитали православну Нову годину

13.01.2020 Актуелно

 

– Свим грађанима који празнују према јулијанском календару упућујем искрене честитке поводом наступајуће Нове 2020. године уз жељу да Нова година свима донесе напредак, добро здравље, породичну срећу и благостање – наводи се у честитки предсједнице Републике Српске. 

Честитку поводом православне Нове године упутио је и предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.

– У име Владе Републике Српске, и своје име, свим грађанима Републике Српске и БиХ који празнују према јулијанском календару желим срећну и успјешну Нову годину. Нека година пред вама буде испуњена добрим здрављем, благостањем и радошћу. Уз увјерење да ће Нова, 2020. година бити година просперитета и напретка, срдачно вас поздрављам – навео је Вишковић у честитки.

Православну Нову годину свим грађанима Републике Српске и БиХ који празнују према јулијанском календару, честитао је и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик, пожељевши им добро здравље и напредак у животу.

– Желим да православну Нову годину дочекате у добром здрављу и расположењу и да нам свима донесе напредак, благостање и породичну срећу – истиче се у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ пожелио је да православна Нова година протекне у миру, љубави и толеранцији, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

– Изражавам наду да ће годину пред нама обиљежити стабилност, заједништво и друштвени развој – поручио је Додик.

 

Архива