Шулић: Грађанима 12.000 беџева са заставом Српске

08.01.2020 Актуелно

– Заједно са грађанима шаљемо политичке поруке да смо сви посвећени чувању и јачању Републике Српске у свакој области, али и емотивне поруке љубави за нашу отаџбину, радости због чињенице да је она створена, одбрањена и чувана вољом народа и поруке вјере у њену бољу будућност – рекао је Денис Шулић, предсједник младих СНСД-а.

Додао је да је одабран овај начин обиљежавања Дана Републике јер, како је нагласио, само јединство и слога свих грађана Српске води њеној сигурној и бољој будућности.

– Ове године ћемо грађанима поклонити 12.000 беџева са заставом Републике Српске. Мислимо да је увијек важно да јачамо култ заставе Републике Српске јер је Република створена и чувана под нашом заставом која је њен најјачи симбол – рекао је Шулић, истичући да се поклањањем беџева омогућава нашим грађанима да увијек са собом имају заставу своје Републике.

Позвао је све грађане да данас посјете штандове Младих социјалдемократа у свим општинама и градовима и дођу по свој беџ.

– Желим свим грађанима да честитам Дан Републике уз вјеру да ћемо га сваке године дочекивати срећнији и срећнији – закључио је предсједник младих СНСД-а.

Архива