Најмлађи хуманитарци на пријему код предсједнице Српске

22.12.2019 Актуелно

Предсједница Републике Српске изразила је задовољство што ће дјеца и ове године учествовати на донаторској вечери „С љубављу храбрим срцима“ и помоћи свима којима је потребно.

– Донаторско вече организујемо десет година и прошле године смо одлучили да у акцији са институцијама Републике Српске учествују дјеца и наши млади таленти – рекла је предсједница Цвијановић.

Предсједница Републике је захвалила свима који су дошли из Србије и Пољске како би учествовали у акцији и помогли дјеци којима је помоћ потребна.

– Знам да сте добри и да су сви поносни на вас. Хвала вам што сте дошли и што ће те учествовати у донаторској вечери – рекла је предсједница Републике Српске.

Донаторско вече „С љубављу храбрим срцима“ централна манифестација хуманитарне акције под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, биће одржано данас у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Ова традиционална акција одржава се десети пут, а ове године циљ је да се прикупи новац за изградњу два дневна центра за дјецу с потешкоћама у развоју, у Бањалуци и Требињу.

Архива