Додик – Стевановић: У разне пројекте до сада уложено више од 200 милиона КМ

21.12.2019 Актуелно

– У овом тренутку улаже се око 30 милиона КМ, плус 27 милиона КМ које финансирају републичке институције за реконструкцију и доградњу Опште болнице Зворник – рекао је Додик и додао да су тендери у току, а радови ће кренути почетком грађевинске сезоне.

Према његовим ријечи, Зворник је важан центар Републике Српске и са својим привредним потенцијалима и другим перспективама остаће један од најважнијих центара у Српској.

– Овдје смо нашим политикама учинили све да сачувамо компанију `Алумина` као привредни гигант и покушавамо да нађемо начина да би ова фирма осигурала своју будућност и одржала број запослених радника, што је све то у континуитету обезбјеђивала Влада Републике Српске – подсјетио је Додик.

Он је послије изборне конференције Градског одбора СНСД-а Зворник, којој је присуствовао, рекао новинарима да је Зворник успјешна градска заједница захваљујући првенствено вођству СНСД-а током претходних година.

Додик је изразио увјерење да ће СНСД и наредних десет и више године водити Зворник, јер о томе, како је рекао, одлучује народ, који је и до сада то овдје чинио.

Новоизабрани предсједник Градског одбора СНСД-а Зоран Стевановић рекао је да је циљ овог одбора да поправља услове живота суграђана.

– Очекујем да планирани пројекти буду реализовани, да се више ради и привређује и да људи, посебно млади, остају на овим просрорима – истакао је Стевановић.

Он је указао и на добру сарадњу са српским чланом у Предсједништву БиХ Милорадом Додиком, предсједником Републике Српске Жељком Цвијановић премијером Републике Српске Радованом Вишковићем, као и са свим нивоима власти.

Стевановић је навео да да су, када је ријеч о Градском одбору СНСД-а, раније постављени високи циљеви, те да ће досљедно слиједити и одржавати постојеће резлтате, уз жељу и напоре да они буду још бољи.

– Мислим да јединство које има Градски одбор СНСД-а, као и квалитетно чланство, говоре да ћемо имати добре резултате и сарадњу и са коалиционим партијама и са другима које постоје на овом простору – рекао је Стевановић.

Архива