Цвијановићева: Нова генерација полицајаца даје додатну снагу Српској

06.12.2019 Актуелно

 

Цвијановићева је честитала полазницима 20. класе Јединице за полицијску обуку – Полицијске академије МУП Српске успјешно завршену обуку.

– Захваљујем свима на напору који су уложили у школовању и обуци коју су прошли, њиховим родитељима који су стајали иза њих и дијелили те напоре и онима који су били ангажовани у њиховом школовању – рекла је Цвијановићева новинарима након свечане промоције 322 кадета 20. класе Јединице за полицијску обуку – Полицијске академије у Залужанима код Бањалуке.

Она је изразила задовољство да се Српска сваке године може похвалити нечим вриједним у раду МУП.

– Задовољство је што млади полицајаци улазе у нову, професионалну, животну фазу. Бити полицајац не значи само имати радно мјесто, него носити униформу са обиљежјима Републике Српске и у сваком моменту бити свјестан изазова, али и части, поноса и патриотизма. Знам да то осјећају јер се у супротном не би опредијелили да се баве овим позивом – нагласила је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, оно што млади полицијски службеници почињу да раде током цијелог њиховог живота даваће допринос јакој и стабилној Републици Српској.

– Свим припадницима МУП желим успјешан професионални рад, много среће и да увијек буду спремни да ријеше изазове у корист своје Републике – нагласила је Цвијановићева.

Свечана промоција 322 кадета 20. класе Јединице за полицијску обуку – Полицијске академије МУП-а Републике Српске одржана је данас у Центру за обуку у Залужанима код Бањалуке.

Архива