Брчко: Састанак Вишковића и Милића

01.11.2019 Актуелно

Састанку су присуствовали министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске Срађан Рајчевић и шеф Одјељења за стручне и административне послове у Влади Брчко дистрикта Срђан Блажић.

Вишковић и Милић посјетили су канцеларију Владе Републике Српске у Брчком.

Подсјећања ради, од 2006. године до данас у Брчко је, по различитим основама, уложено око 11,7 милиона КМ, док је кроз кредите ИРБ-а пласирано око 11 милиона КМ.

Такође, у пројекте у 2018. години укупно је укожено око два милиона КМ.

 

Брчко: Премијер Српске посјетио новоизграђено обданиште

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић посјетио је данас у Брчком новоизграђени објекат обданишта у насељу Илићка, за чију изградњу је Влада Србије обезбиједила 500.000 евра.

Вртић су заједно са Вишковићем посјетили министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске Срђан Рајчевић, градоначелник Брчког Синиша Милић и шеф Одјељења за стручне и административне послове у Влади дистрикта Срђан Блажић.

Влада Брчког расписала је тендер за унутрашње опремање и спољашње уређење вртића.

Милић је раније рекао да ће радови, уколико све буде текло према плану, бити окончани до краја године, а од сљедеће би вртић био у употреби.

Капацитет обданишта је стотину дјеце.

Претходно је Вишковић данас посјетио канцеларију Владе Републике Српске у Брчком, те одржао састанак са градоначелником Милићем.

 

 

Архива