Вишковић: Градски одбор СНСД-а у Зворнику стабилан

06.10.2019 Актуелно

Вишковић је послије састанка са представницима зворничког одбора СНСД-а рекао новинарима да је на састанку било ријечи о провођењу унутрастраначких избора у овом одбору, али не зато што су незадовољни радом појединаца већ да би се подмладио и дала шанса другим људима.

Он је навео да је чланове одбора упознао са закључцима Главног одбора СНСД-а, као и да су разговарали о припремама за локалне изборе.

Вишковић је рекао да је задовољан оним што је данас чуо и да је овај градски одбор већ сада спреман за локалне изборе који ће бити одржани наредне године.

Вишковић је подсјетио да је Зворник, односно ова изборна јединица заједно са Херцеговином, направила најбољи изборни резултат на протеклим општим изборима, што се показало да је било одлучујуће за побједу кандидата СНСД-а на свим изборним нивоима.

Предсједник Градског одбора СНДС-а Зворник Лазар Продановић рекао је да ће унутарстраначки избори бити финализовани до краја новембра да би се подмладила ова организација, изаберали нови људи и афирмисани стручњаци.

Продановић је навео да је циљ унутарстраначких избора да се зворничка организација истовремено припреми за одржавање локалних избора, на којима, како је рекао, СНСД сигурно побиједити.

– Имаћемо још снажнији резултат, јер имамо програме и активности који су од интереса за све грађане Зворника и Републике Српске – рекао је Продановић и додао да су данас разговарали о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској, као и о даљим плановима и активностима зворничког одбора.

Архива