Цвијановић: Приче о свађама бесмислене

03.10.2019 Актуелно

Спекулације медија о томе назвала је бесмислицама, уз опаску да с Додиком функционише као тим.

– То је бесмислено и такве приче само потврђују да Додик добро ради свој посао. Ми радимо као тим, никад се ни са ким нисам свађала, а поготово са Додиком – истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да су односи у СНСД-у добри и да се странка бави питањима важним за побољшање животног стандарда грађана Српске. Подсјетила је да је формирана радна група која се бави политиком плата, односно дефинисањем мјера усмјерених на даљи раст плата у Републици Српској.

– Влада на чијем сам челу била, донијела је одлуку о повећању плата просвјетним радницима. Нова Влада је донијела одлуку о повећању плата припадницима МУП-а и запосленима у здравству – истакла је она.

Када је ријеч о Зорану Тегелтији и његовој кандидатури за предсједавајућег Савјета министара, Цвијановићева је рекла да нико из СНСД-а није крив што та прича није окончана и што није формиран Савјет и изабран његов предсједавајући, већ да је одговорност за то на политичком Сарајеву које је одлучило да се „игра државе“.

– Њихова игранка то опструише, постављају услове јер су тако савјетовани и воде се причом „само ви то упорно тражите па ће они пристати“ – рекла је она и додала да СНСД не пристаје на условљавања.

Архива