Цвијановић: Споразум у интересу грађана Српске

06.08.2019 Актуелно

– Неоправдано дуго смо чекали овај први корак – рекла је Цвијановићева, и додала, да договор представља вољу „наших грађана и наших бирача“.

 

Она је истакла да је формирање власти услов да би завршили многе започете процесе и активности, а посебно да би спријечили опструкције и блокаде што је важно за Републику и њене грађане.

– Не видим ништа проблематично у овом споразуму иако неки увијек могу проблематизовати и тумачити на различите начине какав год материјал да напишете и договорите. Идемо у формирање власти и надам се да ће овај споразум бити реализован у предвиђеном року од 30 дана. Желим да вјерујем да ће бити све онако као што је договорено и потписано и дајем подршку тим напорима – нагласила је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, неоправдано дуго је чекано да буде направљен први корак, иако је било логично да то буде учињено почетком ове године.

– БиХ ће и даље бити суочена са бројним политичким изазовима и питањима, али је важно да ми из Српске наступамо јединствено и да сваки пут будемо у стању и капацитету да проведемо оно што је воља наших грађана, односно бирача. Ова широка коалиција, дјелујући и радећи заједно, гарантује стабилност и безбједност Српске и опредијељена је да рјешава проблеме који су важни за живот грађана – поручила је она.

Архива