Званичници Српске честитали Ђоковићу освајање Вимблдона

14.07.2019 Актуелно

– Изузетно ми је задовољство да Вам у име грађана Републике Српске и у своје име честитам на побједи и освојеној петој титули на престижном тениском такмичењу Вимблдону – наведено је у честитки Цвијановићеве.

Она је истакла да је Ђоковић још једном обрадовао бројне љубитеље тениса и све вјерне навијаче у Републици Српској и потврдио да је без премца.

– Честитам Вам на величанственом успјеху и желим још много побједа у наредном периоду – наводи се у честитки.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је српском тенисеру Новаку Ђоковићу освајање титуле првака на Вимблдону, чиме је потврдио да је у самом врху свјетског тениса.

– Велико ми је задовољство да Вам, у име Владе Републике Српске и своје име, честитам на освајању још једне титуле првака на Вимблдону. У историјском мечу, петом побједом на овом престижном тениском турниру, показали сте изванредне спортске способности и тако потврдили своје мјесто у самом врху свјетског тениса, те учинили поносним све љубитеље спорта у Републици Српској – наведено је у честитки.

Вишковић је додао да је Ђоковић постигнутим успјесима и понашањем узор младим људима у Републици Српској, али и широм свијета.

– Желим Вам добро здравље, професионални и лични успјех, те још много побједа на свјетским такмичењима – наводи се у честитки предсједника Владе Српске.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је првом тенисеру свијета Новаку Ђоковићу бриљантно освајање пете титуле на Вимблдону и пожелио му пуно среће и успјеха на будућим турнирима.

– Великом побједом и ове године у Вимблдону, на највећем тениском турниру на свијету, гдје сте по ко зна који пут показали своје раскошно мајсторство и супериорност, још једном сте потврдили да с правом носите титулу најбољег свјетског тенисера, а нас још једном учинили срећним и поносним – навео је Додик у честитки.

Он је додао да и овај бриљантно освојени турнир још више држи у убјеђењу да ће Ђоковић много година господарити свјетским тенисом.

– Неизмјерно смо Вам захвални за све тренутке радости и среће коју нам Вашим спортским успјесима приређујете већ годинама – истакнуто је у честитки Ђоковићу.

Архива