Цвијановић: Сви започети пројекти биће и реализовани

27.06.2019 Актуелно

 

Она је захвалила за признање које јој је уручено, а које је, како је истакла, резултат њених напора током мандата предсједника Владе Републике Српске.

– Свјесна сам прво стратешког значаја Добоја, али и колико је важно да развијамо све наше општине и градове. Добој јесте примио знатна средства за реализацију стратешки важних пројеката – изјавила је Цвијановићева новинарима прије почетка свечаности.

Она је истакла да ће у наредних неколико година Добој бити мјесто у којем ће бити много улагања, и у путну и саобраћајну инфраструктуру, гдје је већ доста тога урађено.

– Добој ће бити повезан ауто-путем са Београдом и између Бањалуке и Београда заузимаће важно мјесто у свим нашим активностима – рекла је Цвијановићева, наводећи, између осталих, и пројекте изградње, реконструкције и доградње школа, водовода, канализације.

Она је изразила задовољство због напретка и обећала подршку републичких инситутуција локалним властима и убудуће.

Цвијановићева је најавила наставак заједничког рада, задовољна што су грађани, као важна карика, препознали напоре Владе да се стабилизује ситуација и ствара боља и љепша Српска.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић захвалио је за помоћ коју је тада предсједник Владе Жељка Цвијановић пружила Добоју током поплава из 2014. године, што су грађани видјели.

Он је изразио наду да ће и у наредном периоду бити реализовани бројни капитални пројекти уз подршку Владе Српске, предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Градоначелник Добоја је у свечаном дијелу академије уручио признања заслужним појединцима и колективима.

 

 

Архива