Ковачевић: Босић фрустриран поразима од Додика

03.05.2019 Актуелно

Ковачевић је рекао да је још један од разлога Босићевих фрустрација тај што је он четири године говорио о потреби да буде снижена цијена роминга грађанима БиХ, а да је Додик тај проблем ријешио за мјесец.

– То је разлика између Босића и Додика и СДС и СНСД-а. Они само критикују и причају, а ми дјелујемо и резултати нашег рада су јасно видљиви – нагласио је Ковачевић.

Он је рекао да је јавности познато да се Додик у току садашњег прилично кратког мандата предсједавајућег Предсједништва БиХ састао са предсједником Србије Александром Вучићем и предсједником Руске Федерације Владимиром Путином са којима се састаје редовно.

Ковачевић је подсјетио да се Додик састао и са предсједницима Словеније и Пољске, те да је два пута био у посјети Бриселу гдје је имао сусрете са свим значајним званичницима Европске комисије.

Он је додао да је у низу веома значајних посјета био и одлазак Додика у Ватикан, гдје се састао са папом Фрањом, и Турску гдје се сусрео са предсједником Реџепом Тајипоим Ердоганом.

– Све су то веома значајни сусрети. Подсјећам да је са предсједником Турске потписао два веома значајна уговора. Додик ће наставити да широм свијета представља интересе и ставове Српске и да доноси доборбит Српској – нагласио је Ковачевић.

Архива